Howdy cowboys,

doista drugačiji od uobičajenih ugostiteljskih objekata, restoran Fort Apache izvana je nalik tvrđavi iz western filmova, dok interijer, prepun drva, krase pažljivo odabrani detalji, kaubojske i indijanske slike, sedla u funkciji barskih stolaca i slični zanimljivi dodaci. Na gornjem se katu nalazi i pravi cigar bar predviđen za opuštanje nakon hrane i „muške“ razgovore, a svi ljubitelji cigara imaju priliku pohraniti vlasite cigare i ostaviti ih na čuvanju u za to predviđenom prostoru.

Jelovnik Fort Apachea zadovoljit će i najzahtjevnije ljubitelje ukusnih odrezaka. U bogatoj je ponudi cijeli niz steakova različite gramaže i načina pripreme te zanimljivih kaubojskih naziva kao što su Indian Arrows, Cowboy’s choice, Apache „Chief“, Jack’s Steaks, Ribeye Steaks, Sirlions, Deer Warrior Steak ili pak popularni T-Bones. Također, tu je i pregršt priloga, između ostalog Onion Rings, Crispy Chicken Wings “Kentucky Style”, Buffalo Wings, salata, burgera, umaka, jela na žlicu i deserata.

„U Fort Apacheu meso odležavamo po „dry ageing“ principu; odležavaju se cijeli komadi mesa i proces ponekad traje čak 32 dana. Tada se meso reže, te se čisti vanjski sloj. Iako mnogi tada stavljaju meso u marinadu u trajanju od nekoliko sati, mi naše meso tek tijekom pečenja premazujemo Honey BBQ umakom. To čini naše stakeove posebnima i toliko hvaljenima. Pri termičkoj obradi, voda iz mesa djeluje na bjelančevine, te meso omekšava uz istodobnu fermentaciju koja mu daje izniman okus.“

Autentičan ambijent divljeg zapada, te prostranost interijera pružaju mnogobrojne mogućnosti organizacije različitih zabava, domjenaka i evenata kao što su svadbe, partiji, maturalne večeri, djevojačke i momačke, sve što želite proslaviti s dragim ljudima. Mi smo tu da vam u tome pomognemo! Country glazba, mehanički bik, black jack, saloonske plesačice samo su neki od sadržaja u kojima naši gosti imaju priliku uživati.

Ugodan ambijent, ljubazno osoblje i pomna priprema ukusno pečenih odrezaka čini Fort Apache primarnim mjestom za odlazak na vrhunski steak i ugodno druženje.

Vidimo se!